Solinco tour bite snaar review

Solinco tour bite snaar review, een TOP snaar

Solinco is een van de populairste merken op de strijkersmarkt geworden en hun bestseller is de vierkante spinmachine, Solinco Tour Bite. Hier is mijn Solinco Tour Bite snaarrecensie die zowel Tour Bite als Tour Bite Soft-snaren behandelt. Bekijk nu onze Solinco tour bite collectie

Solinco Tour Bite wordt door veel spelers gebruikt tijdens de ATP- en WTA-tours. Het is een spin-vriendelijke en controlegerichte snaar die precies doet wat hij zegt: hij geeft extra bijt en rotaties op de bal. Ik heb Solinco Tour Bite en Solinco Tour Bite Soft gebruikt als twee van mijn go-to-strings, maar heb nooit een goede beoordeling gedaan. Dus hier is eindelijk de Solinco Tour Bite-snaarrecensie.

Voor deze review heb ik Solinco Tour Bite getest in zowel een HEAD pro stock TGT 293.2 (IG Prestige MP-mal) als de Wilson Clash Tour . In een meer controle-georiënteerd stringbed, rijg ik het op 22 kg en in de 100 vierkante centimeter van de Clash, ging ik voor 25 kg voor betere controle. Bekijk nu onze Solinco tour bite collectie

Solinco Tour Bite is een stevige poly voor spelers die op zoek zijn naar controle en spin. Als u moeite heeft om uw eigen tempo te genereren of lijdt aan een vorm van elleboog / pols, is dit niet de string voor u. Maar als je een gevorderde speler bent die graag hard slingert maar toch goede controle behoudt, is de Solinco Tour Bite een van de beste snaren op de markt.

Persoonlijk houd ik van stevige en gecontroleerde snaren, dus de Tour Bite werkt geweldig voor mij. Ik vond het zowel in de Clash Tour als in de HEAD pro-stock waarin ik het aan het testen was leuk. De lage stijfheid van de Clash en de stevigheid van de Tour Bite-string is gewoon een uitstekende combinatie waardoor je je bij elke opname verbonden voelt. Tour Bite heeft ook een bovengemiddelde duurzaamheid voor gevormde polysnaren en met een snaarbreker zoals het Clash-racket, speelde het nog steeds goed na de 8-uursmarkering.

In het meer gecontroleerde Prestige-racket moet je het zeker lager zetten om een ​​beter vermogen en gevoel te krijgen. Met 22 kg had ik het gevoel dat ik de bal op een dubbeltje kon plaatsen en ik kon zien waarom de pro-speler met wie ik sloeg hem als zijn go-to-opstelling gebruikt. Zelfs met het strakkere patroon van 18 × 20 krijgt de bal een behoorlijke draai dankzij de vorm van de Tour Bite-snaar. Bekijk nu onze Solinco tour bite collectie

De duurzaamheid is iets boven het gemiddelde voor een polystring. Stijdere snaren gaan meestal langer mee en Solinco Tour Bite is absoluut helder genoeg om ongeveer 10-12 uur speelbaar te blijven in je racket. Dit hangt allemaal af van hoe hard je slaat, hoeveel spin je op de bal zet en hoe open het snaarpatroon op je racket is.

Solinco Tour Bite String Review – Solinco Tour Bite Soft

Als je denkt dat de normale Solinco Tour Bite misschien te stevig voor je is, kun je Solinco Tour Bite Soft altijd proberen, wat een veel comfortabelere en iets krachtigere snaar is. Het heeft niet helemaal de duurzaamheid van de originele Tour Bite, maar het geeft je een goede spin en controle en een veel comfortabelere respons.

Solinco Tour Bite Soft is een perfecte snaar in een scherper, op controle gericht racket zoals de HEAD Graphene 360 ​​Radical Pro die ik vorige week heb beoordeeld. Het gaf het racket wat extra pop en comfort dat ik dacht dat het nodig had en behield toch de controle die ik echt waardeerde over het racket. Ik zou het laag kunnen rijgen en een mooie boog op de bal krijgen met consistente levering.

Ik denk dat de Solinco Tour Bite Soft een geweldige keuze is voor spelers die op zoek zijn naar een controlegerichte snaar die zachter voor de arm is dan stevigere polys. Bekijk nu onze Solinco tour bite collectie

De duurzaamheid is afhankelijk van het racket, de omstandigheden, hoe hard en met hoeveel spin je raakt. Ik zou zeggen dat Solinco Tour Bite Soft niet de meest duurzame is en een soort multifilament snaar speelt als het gaat om spanningsbehoud.

Solinco Tour Bite String Review – Samenvatting

Solinco creëerde enkele van mijn favoriete snaren. Ik heb Solinco Hyper-G eerder zeer positief beoordeeld en deze keer ben ik blij dat ik over zowel Solinco Tour Bite als Solinco Tour Bite Soft heb geschreven. Tour Bite is een geweldige keuze voor de meer geavanceerde speler die op zoek is naar spin en controle, terwijl Tour Bite Soft de comfortabelere maar minder duurzame optie is. Ik zou zeggen dat Tour Bite Soft een groot publiek heeft van middelgrote tot gevorderde spelers.

Mijn keuze van de snaar hangt veel af van het racket, maar in de Wilson Clash Tour waardeerde ik de controle en spin die Solinco Tour Bite me gaf echt. Gewoon een topsnaar! Bekijk nu onze Solinco tour bite collectie

Call Now ButtonNeem nu contact met ons op