Solinco hyper-g voor enorm spinpotentieel

Solinco hyper-g voor enorm spinpotentieel

SOLINCO HYPER G 200M (SNAAR VAN HET JAAR 2019) + 15 GRATIS WONDERGRIPS

  • AANBIEDING €120,00

Solinco is een nieuw merk dat in 2010 op het toneel verscheen. Ze hebben een aantal unieke snaren van hoge kwaliteit die tot onze bestsellers behoren. Voor spelers die op zoek zijn naar een enorm spinpotentieel en duurzaamheid, heeft Solinco een paar snaren waarvan wij denken dat ze uitzonderlijk zijn. Tour Bite is een zeszijdige vrij zacht spelende polyester snaar. Spelers die deze snaar gebruiken, geven commentaar op de hoeveelheid spin en controle die ze krijgen. Revolution is zeszijdig en speelt iets steviger dan Tour Bite. Beide snaren zijn verkrijgbaar in 4 meters: 1,15, 1,20, 1,25 en 1,30.

Solinco hyper-g

Gebouwd voor grip

SOLINCO HYPER G 200MDe felgroene Solinco Hyper-G is een vierkantige co-polyester snaar met een prima balans tussen spin en controle. De scherpe vierkantige bouw van de tennissnaren werkt tweeledig: enerzijds zorgt deze vorm voor extra grip op de bal voor spin en slice, anderzijds zorgt deze ervoor dat de bal wat langer in de snaren wordt ‘gepakt’, wat fijne sturing en controle geeft. Bekijk hier onze Solinco hyper g collectie.

Medium-stijve tennissnaren

De Solinco Hyper-G zit qua stijfheid tussen de bekende Solinco Tour Bite en Tour Bite Soft in: de snaar is medium-stijf. Deze stijfheid maakt de snaar ideaal voor spelers die zelf genoeg snelheid halen uit hun volle swing. Doordat de Solinco Hyper-G low-powered is, zul je niet snel overhitten met deze snaar. De extra ballbite van de snaar zorgt voor het makkelijker kunnen maken van grote hoeken met je groundstrokes en iets meer marge als je zelf een wat vlakkere slag hebt.

Comfortabel tennissen!

Ook goed om te weten is dat de snaar qua comfort het zeer goed doet. Veel tennissnaren in dit genre voelen nogal stijf als je ze wat harder bespant, bij de Solinco Hyper-G valt dat reuze mee. De Solinco Hyper-G is een tennissnaar met een directe feel/respons en veel spinpotentie. Een aanrader voor de speler die de controle van de Tour Bite zoekt in een iets comfortabeler jasje met veel spinpotentie. Bekijk hier onze Solinco hyper g collectie.

Kortom: een ongeziene snaar!!!

Eigenschappen

  • Product ID: 1920100
  • Merk: Solinco
  • Diameter: 1.15 mm, 1.20 mm, 1.25 mm, 1.30 mm

Solinco hyper g voor de echte tennisspelers

Solinco Hyper-g voor enorm spinpotentieelRacketsporten met kracht van controle
Een goed Solinco tennisracket, snaarspanning, tenniballen, tennisschoenen, en Solinco hyper g tennissnaren staat aan de basis van een prettige tenniservaring.

Waarom Solinco hyper g?
De tennissnaren zijn de fundering van ieder racket en zorgen voor comfort tijdens het tennissen. Naast een optimaal balgevoel, zorgt een goede snaar voor controle, spin en veerkracht. De keuze aan tennissnaren is groot en varieert sterk. Aan de hand van uw spelerseigenschappen kan worden bepaald met welke snaar u het beste persoonlijk resultaat behaald. Binnen het ruime assortiment snaren van Top Tennissnaren vindt u altijd de voor u best geschikte snaar. Ga nu naar onze solinco hyper g collectie

Solinco Hyper G is de tennissnaar waarnaar u op zoek moet zijn in u die enorme hoeveelheden spin nodig heeft dankzij het vierkante profiel. Deze dynamische co-polyester snaar gebruikt de nieuwste materialen en ontwerpen om spelers het winnende voordeel te geven. De string heeft een uniek vierkant profiel. Dit resulteert in een uitzonderlijke beet op de bal voor het genereren van spin-off-hitlijsten. Solinco maakte deze snaar voor Top tennisspelers op zoek naar een snaar die niet te stevig was en niet te zacht was, maar toch in staat was om enorme schommelingen op de bal te nemen zonder te slaan. Ga nu naar onze solinco hyper g collectie

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Call Now ButtonNeem nu contact met ons op