Solinco tour bite 200m

Solinco tour bite 200m

Solinco tour bite 200m
Solinco is een van de populairste merken op de strijkersmarkt geworden en hun bestseller is de vierkante spinmachine, Solinco Tour Bite.
Solinco Tour Bite wordt door veel spelers gebruikt tijdens de ATP- en WTA-tours. Het is een spin-vriendelijke en controlegerichte snaar die precies doet wat hij zegt: hij geeft extra bijt en rotaties op de bal. Solinco Tour Bite en Solinco Tour Bite Soft wordt steeds vaker gebruikt als de go-to-snaars, lees hier een goede beoordeling over Solinco tour bite. Ga nu naar de Solinco tour bite collectie

Dus hier is eindelijk de Solinco Tour Bite-snaarrecensie.
Voor deze beoordeling is Solinco Tour Bite getest in zowel een HEAD pro stock TGT 293.2 (IG Prestige MP-mal) als de Wilson Clash Tour . In een meer controle-georiënteerd snaarbed, rijg ik het op 22 kg en in de 100 vierkante centimeter van de Clash, ging ik voor 25 kg voor betere controle. Ik heb Solinco Tour Bite Soft getest in verschillende rackets, maar geef er de voorkeur aan in een iets strakker snaarbed. Het speelde bijvoorbeeld geweldig in mijn HEAD Graphene 360 ​​Radical Pro .

Solinco Tour Bite snaar beoordeling – Hoe speelt het?

Solinco Tour Bite is een stevige poly voor spelers die op zoek zijn naar controle en spin. Als u moeite heeft om uw eigen tempo te genereren of lijdt aan een vorm van elleboog / pols, is dit niet de snaar voor u. Maar als je een gevorderde speler bent die graag hard slingert maar toch goede controle behoudt, is de Solinco Tour Bite een van de beste snaren op de markt. Ga nu naar de Solinco tour bite collectie

Persoonlijk houd men van stevige en gecontroleerde snaren, dus de Tour Bite werkt geweldig voor iedereenj. Zowel in de Clash Tour als in de HEAD pro-stock bij het testen was leuk. De lage stijfheid van de Clash en de stevigheid van de Solinco tour bite-snaar is gewoon een uitstekende combinatie waardoor je je bij elke opname verbonden voelt. Solinco tour bite heeft ook een bovengemiddelde duurzaamheid voor gevormde polysnaren en met een snaarbreker zoals het Clash-racket, speelde het nog steeds goed na de 8-uursmarkering.

In het meer gecontroleerde Prestige-racket moet je het zeker lager zetten om een ​​beter vermogen en gevoel te krijgen. Met 22 kg heeft men het gevoel dat men de bal in een dubbeltje kon plaatsen en kan zien waarom de pro-speler waarmee ik sloeg hem als zijn go-to-opstelling gebruikt. Zelfs met het strakkere patroon van 18 × 20 krijgt de bal een behoorlijke draai dankzij de vorm van de Solinco tour bite-snaar. Ga nu naar de Solinco tour bite collectie

De duurzaamheid is iets boven het gemiddelde voor een polysnaar. Stijdere snaren gaan meestal langer mee en Solinco Tour Bite is absoluut helder genoeg om ongeveer 10-12 uur speelbaar te blijven in je racket. Dit hangt allemaal af van hoe hard je slaat, hoeveel spin je op de bal zet en hoe open het snaarpatroon op je racket is.

Solinco Tour Bite snaar beoordeling – Solinco Tour Bite Soft

Als je denkt dat de normale Solinco Tour Bite misschien te stevig voor je is, kun je Solinco Tour Bite Soft altijd proberen, wat een veel comfortabelere en iets krachtigere snaar is. Het heeft niet helemaal de duurzaamheid van de originele Tour Bite, maar het geeft je een goede spin en controle en een veel comfortabelere respons.

Solinco Tour Bite Soft is een perfecte snaar in een scherper, op controle gericht racket zoals de HEAD Graphene 360 ​​Radical Pro die ik vorige week heb beoordeeld. Het gaf het racket wat extra pop en comfort dat ik dacht dat het nodig had en behield toch de controle die ik echt waardeerde over het racket. Ik zou het laag kunnen rijgen en een mooie boog op de bal krijgen met consistente levering. Ga nu naar de Solinco tour bite collectie

De Solinco Tour Bite Soft een geweldige keuze is voor spelers die op zoek zijn naar een controlegerichte snaar die zachter voor de arm is dan stevigere polys.
De duurzaamheid is afhankelijk van het racket, de omstandigheden, hoe hard en met hoeveel spin je raakt. De Solinco Tour Bite Soft niet de meest duurzame is en een soort multifilament snaar speelt als het gaat om het onderhoud van de spanning.

Solinco Tour Bite snaar beoordeling – Samenvatting

Solinco creëerde enkele van de favoriete snaren. De Solinco Hyper-G is eerder zeer positief beoordeeld en deze keer zul je blij dat je over zowel Solinco Tour Bite als Solinco Tour Bite Soft gebruikt. Solinco tour bite is een geweldige keuze voor de meer geavanceerde speler die op zoek is naar spin en controle, terwijl Solinco tour bite Soft de comfortabelere maar minder duurzame optie is. De Solinco tour bite Soft een groot publiek heeft van middelgrote tot gevorderde spelers.

Solinco tour bite 200m

De snaar hangt sterk af van het racket, maar in de Wilson Clash Tour waarderen spelers echt de controle en spin die Solinco Tour Bite me gaf. Gewoon een topsnaar! Ga nu naar de Solinco tour bite collectie

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Call Now ButtonNeem nu contact met ons op