Solinco tour bite kopen

Solinco tour bite kopen

Solinco tour bite kopen? Een echte TOP snaar

Solinco vertelt ons dat Tour Bite een nieuw ontwikkelde, krachtige en veelzijdige monofilament co-polyester snaar is die is ontworpen om extreme kracht en intense spin en bijt te genereren. Volgens Solinco gebruikt Tour Bite een innovatieve, gepatenteerde composietformule van hightech polyesterhars samengesteld met nieuwe, prestatieverbeterende additieven. De aparte samenstelling en samenstelling van de co-polyester snaren van Solinco vormen de basis voor hun unieke gevoel en speeleigenschappen. Bekijk nu onze Solinco tour bite colectie.

Solinco zegt dat zijn co-polyester snaren de meest innovatieve en geavanceerde technische procedures gebruiken die het beheersen van drie of meer afzonderlijke verwarmings- en koelstadia inhouden. Elke afzonderlijke fase wordt zorgvuldig uitgevoerd bij specifiek ontworpen temperaturen, duur en met gespecialiseerde extrusietechnieken en -vormen om de specifieke speeleigenschappen van elke snaar te verbeteren. Solinco past het materiaal zelfs aan de vorm van de snaar aan voor maximale prestaties.

Solinco vertelt ons dat zijn snaren snel aan populariteit winnen. Solinco is de officiële reeks van het NCAA Champion UCLA Men’s Tennis Team 2005, het NCAA Champion Pepperdine Men’s Tennis Team 2006, Virginia Tech Men’s Tennis Team en East Tennessee State University. Touring-professionals zoals Kevin Kim, Lester Cook, Cecil Mamiit en Leonardo Tavares hebben ook Solinco geadopteerd.

Het wordt aanbevolen voor competitieve en prestatiegerichte spelers die de hoogste niveaus van spin, bijten, kracht en controle eisen. Bekijk nu onze Solinco tour bite colectie.

Tour Bite is alleen verkrijgbaar in 16, 16L, 17 en 18 meters in zilver. Het is geprijsd vanaf $ 11,50 voor 40-voet sets, $ 155 voor 656-voet haspels. Voor meer informatie of om te bestellen, e-mailt u Solinco-verkoop naar [email protected] of bezoekt u solincosports.com.

In het labortorium
We hebben de 17 en 18 meters van Tour Bite getest. De spoelen gemeten 40 voet. We noteerden snaarstijfheid onmiddellijk na rijgen op 60 pond in een Wilson Pro Staff 6.1 95 (16 x 18-patroon) op een constant-pull-machine. We hebben na 24 uur opnieuw gemeten (geen speling) voor spanningsverlies, zoals weergegeven in de tabel. Onze control snaar, Prince Synthetic Gut Original Gold 16, meet 78 RDC-eenheden onmiddellijk na het rijgen en 71 RDC-eenheden na 24 uur, wat neerkomt op een spanningsverlies van 9 procent.
De snaar is vijf weken lang getest door USRSA-playtesters met NTRP-beoordelingen van 3,5 tot 6,0. Dit zijn blinde tests, waarbij playtesters ongemarkeerde tekenreeksen ontvangen in ongemarkeerde pakketten. We hebben playtesters geadviseerd om de spanning met 7-12 procent te verminderen in vergelijking met nylon, zoals aanbevolen door Solinco. Bekijk nu onze Solinco tour bite colectie.

Tour Bite lijkt meer sierlijk te hanteren dan andere polys, maar slechts een beetje. We hadden meer problemen met het weven van de laatste kruisen dan met het spoelgeheugen.

Op de baan
Solinco maakte het een goede dag om een ​​USRSA-snaartester te zijn. Tour Bite 17 eindigde met een ongelooflijke zeven beoordelingen van ruim boven het gemiddelde in speelbaarheid, duurzaamheid, kracht, controle, spinpotentieel, spanningbehoud en weerstand tegen beweging. Hiervan maken de resultaten voor Spin Potential Tour Bite 17 de beste snaar die we ooit hebben getest voor Spin Potential. Om dat te ondersteunen, werd Tour Bite 17 ook 13e in de categorie Power en 15e beste voor Resistance to Movement. De algemene score voor Tour Bite 17 was ruim boven het gemiddelde.

Niet te overtreffen, Tour Bite 18 ontving ook beoordelingen die ver boven het gemiddelde waren voor diezelfde zeven categorieën van speelbaarheid, duurzaamheid, kracht, controle, spinpotentieel, spanningbehoud en weerstand tegen beweging. Hiervan was de beoordeling voor weerstand tegen beweging ons 12e beste resultaat, en de beoordeling voor spanningbehoud was ons 14e beste resultaat. De algemene score van Tour Bite 18 was ook de 14e van alle snaren die we voor publicatie hebben getest. Bekijk nu onze Solinco tour bite colectie.

Conclusie
Na het bekijken van alle gegevens en het lezen van elk commentaar, zou je waarschijnlijk willen dat we deze snaars een voor een hadden getest, zodat je er niet tussen zou moeten kiezen. Sorry. Er is niet alleen weinig om deze snaren van elkaar te scheiden, er is weinig of niets om ze van de bovenkant van de hoop te scheiden. Niet slecht voor een strijkersbedrijf dat iets meer dan een jaar zaken doet in de VS.

Playtester opmerkingen
Tourbeet 17
“Spin! Power! Controle! Ik heb mijn nieuwe snaar gevonden. ”4,0 mannelijke all-court speler met Babolat Pure Drive Roddick geregen op 56 pond LO (Luxilon Alu Power Fluoro 17)

“Deze snaar heeft de beet van een grote witte haai! Het is net zo comfortabel als mijn typische hybride opstelling. ”4.5 mannelijke all-court speler met Babolat Pure Drive Roddick gespannen op 54 pond CP (Luxilon Alu Power Rough / Babolat Xcel 16L / 17) Bekijk nu onze Solinco tour bite colectie.

“Meestal kan mijn arm geen volledige poly-opstelling aan. Niet zo deze snaar, die minder schok uitzendt dan normaal. ”3.5 mannelijke all-court speler met Wilson K Blade geregen op 52 pond CP (Tecnifibre NRG2 17)

“Wat een uitstekende poly! Spinpotentieel is geweldig. Zeer speelbaar en armvriendelijk. Wauw! ”4.5 mannelijke all-court speler met Head MicroGEL Prestige Pro MP gespannen met 55 pond CP (Luxilon Alu Power Rough / Head UltraTour 16L / 17)

“Dit is een besturingsreeks met een grote, comfortabele sweet spot. De interessante vorm bevordert zeker spin. Grote draai. Ik ben niet snel op elke bandwagon te springen, maar dit is gewoon een verdomd goede reeks. ”3.5 mannelijke all-court speler met Prince O3 Citron OS bespannen op 58 pond CP (Luxilon Timo / Tecnifibre NRG2 17/17)

“Uitstekende controle. Net als de vierkante groef van een golfclub, bijt deze snaar! De mogelijkheden zijn eindeloos. Het zou een geweldige hybride belangrijkste worden voor mensen die op zoek zijn naar comfort en kracht. ”4.5 mannelijke all-court speler met Wilson BLX Tour bespannen op 50 pond CP (Luxilon Alu Power Rough 16L) Bekijk nu onze Solinco tour bite colectie.

“Speelt vanaf de eerste dag geweldig. Hoge cijfers voor kracht, comfort en controle. Het wordt aanbevolen om de spanning te verminderen. Ik zal deze snaar op voorraad hebben!

“Dit lijkt een gevormde co-poly te zijn, wat de enorme spin en het hoge comfort verklaart. Deze snaar heeft het juiste soort kracht, dat wil zeggen, niet veerkrachtig. Er is geen harde feedback. Slice serveert zijn dodelijk. De snaren bewegen niet en de spanning blijft stabiel. ”4.5 mannelijke all-court speler met Prince EXO3 Rebel (inzetstukken) geregen op 57 pond LO (MSV Focus Hex / Prince Synthetic Gut Multifilament 17L / 17)

“Speelt erg overeen met Luxilon Alu Power, daarom heb ik er enorm van genoten.” 4.0 mannelijke baseliner met veel spin met Babolat Pure Drive OS Team gespannen op 60 pond CP (Luxilon Original 16)

“Uitstekende combinatie van speelbaarheid, controle, comfort en spin.” 5,0 mannelijke baseliner met zware spin met Babolat Pure Drive geregen op 53 pond LO (Luxilon Alu Power 16L)

“Controle en feel lijken erg op mijn voorkeurspoly, maar deze snaar bood veel meer spin. Erg leuk! ”5,0 mannelijke all-court speler met Babolat Pure Storm GT geregen op 41 pond CP (Luxilon Alu Power Rough 16L)

“Deze snaar heeft de kenmerkende spin en controle van een eersteklas polyester zonder de harde feedback. De beet is uitstekend. Spin-shots vinden het veld met een dramatische duik gevolgd door een uitgesproken explosie. Tegenstanders hebben de verhoogde “actie” op mijn bal genoemd. Dit wordt aanbevolen voor nylongebruikers die meer spin en controle willen, maar altijd aarzelen om polyester te proberen. ”4.0 mannelijke all-court speler die Boris Becker V1 OS gebruikt, gespannen op 55 pond CP (Prince Synthetic Gut Multifilament 17)

“Zware topspin is moeiteloos, controle is uiterst nauwkeurig. De scherpe randen voegen precisie toe en bijten op snitschoten. Schop serveert is een plezier. ”4.0 mannelijke baseliner met zware draai met Wilson K Zen Team gespannen op 57 pond LO (Tecnifibre Spinfire 17) Bekijk nu onze Solinco tour bite colectie.

“Wauw! Een responsieve polyester met pop! Het verhoogde vermogen is zeer eenvoudig te bedienen. Het is lang niet zo hard als de meeste polyesters op de markt. Zelfs met zware topspin bewegen de snaren niet. Over het algemeen ben ik geen fan van polyester. Deze snaar is de uitzondering. ”4,0 mannelijke serve-and-volley speler met Prince O3 Speedport Pro White MP geregen met 66 pond CP (Wilson Sensation / Prince Synthetic Gut w / Duraflex 17/18)

“Zeer arm vriendelijk. Geweldige draai. Indrukwekkende power op dient. ”4.5 mannelijke baseliner met matige spin met behulp van Head Metallix 6 geregen op 53 pond CP (Wilson Sensation 17)

“Deze snaar is een groot compliment voor het zware topspin-spel. Controle is gewoon uitstekend. Aanraking en gevoel ontbreken enigszins, wat typisch is voor het ras. ”3.5 mannelijke baseliner met zware spin met Prince Tour Diablo MP geregen op 58 pond CP (Luxilon Alu Power / Gamma synthetische darm 16/16)

“Deze snaar speelt goed vanaf de eerste hit. Het heeft behoorlijke kracht en controle op serveert. Comfort is laag. ”4.0 mannelijke all-court speler die Head Youtek Raptor OS gebruikt, bespannen met 50 pond LO (Luxilon M2 Plus 16)

“Het gevoel en de kracht zijn uitzonderlijk. Dit is een comfortabele snaar met bovengemiddeld vermogen. Spin is minder opmerkelijk, maar de besturing is indrukwekkend. Ik zou niet aarzelen om deze snaar in een ander frame te proberen. ”4.5 mannelijke all-court speler met Head Metallix 4 geregen met 57 pond CP (Gamma Zo Tour Rough 16)

“Geweldige controle en spin. Comfort is verrassend hoog. De afwezigheid van een “trampoline-effect” maakt het vermogen zeer controleerbaar. Het behoud van spanning is het enige negatieve. ”5,0 mannelijke all-court speler met Wilson K Six One (76 holes) gespannen op 60 pond LO (Wilson Hollow Core 16)

“Je kunt de snaren in de bal voelen bijten. Het inkerven begint vrij vroeg. Over het algemeen is dit een goede snaar, maar duurzaamheid is een probleem, wat niet ongewoon is gezien mijn slagstijl en open patroon. ”5.0 mannelijke all-court speler die Head MicroGEL Extreme Pro gebruikt, geregen met 49 pond LO (Signum Pro Poly Plasma 16) Bekijk nu onze Solinco tour bite colectie.

“Het spinpotentieel is uitstekend, maar de bal neigt te zeilen. Doorgewinterde polyveteranen moeten strakker zijn voor controle. Ik denk ook dat deze snaar beter zou presteren in een hybride. Poly in beide richtingen is alleen goed voor spelers zoals Rafa. ”4.0 mannelijke all-court speler met Prince O3 Speedport Tour (inzetstukken) gespannen op 51 pond CP (Tecnifibre Pro Red Code / Gamma synthetische darm 18/16)

“Deze snaar voelt direct goed uit de doos. Indrukwekkende kracht en spin. Na vijf uur lijdt de controle. ”5,0 mannelijke all-court speler met Wilson K Tour gespannen met 66 pond CP (Luxilon Timo / Head Synthetic Gut PPS 18/17)

“Grote kracht en spin. Geweldig voor het slaan tegen gemiddeld tempo. Spelen tegen zwaardere ballen zorgt voor een veel stijver gevoel. ”4,0 mannelijke all-court speler met Volkl V1 Classic bespannen op 52 pond CP (unieke Tourna Quasi Gut 16)

“Fris en schoon. Spelers met een hoge hoofdsnelheid zullen het toegevoegde gevoel van controle waarderen. Enige moeilijkheid bij touch-shots, maar de algehele speelbaarheid is boven het gemiddelde. De sweet spot is niet erg groot, maar het is erg lief. ”5.0 mannelijke all-court speler met Wilson K Blade gespannen op 50 pond LO (Babolat Hurricane / Wilson Sensation 17/16)

“Dit is een heldere snaar met uitstekende kracht en spin. Het spanningsbehoud is bovengemiddeld voor polyester. Zelfs met een spanningsreductie van 10% bevindt het snaarbed zich aan de stijve zijde. De snaren bewegen niet. ”4,0 mannelijke all-court speler met Babolat Pure Drive + GT gespannen op 56 pond LO (WeissCANNON Scorpion 17)

“Opmerkelijke combinatie van spin, controle en kracht. Comfort is aan de lage kant. ”3.5 mannelijke baseliner met zware spin met Babolat Pure Drive Cortex geregen op 55 pond CP (polyester / natuurlijke darm 16)

“Dit is een speelbare poly met een serieus spinpotentieel. Het doet het redelijk goed in sommige gebieden, zo niet geweldig. ”6.0 mannelijke all-court speler met Wilson K Tour gespannen met 52 pond CP (Wilson NXT 17)

“Het gebrek aan gevoel en speelbaarheid belemmert de controle. Het spin- en spanningsonderhoud is goed, maar comfort en aanraking zijn aan de lage kant. ”5.0 vrouwelijke all-court speler die Head MicroGEL Extreme Pro gebruikt, gespannen op 45 pond CP (Natural Gut 16) Bekijk nu onze Solinco tour bite colectie.

“High-coil geheugen vertraagt ​​de installatie. Tijdens de eerste twee uur spelen voelt de snaar fris maar niet stijf. Zoals de meeste polys, blinkt deze snaar uit bij controle en spin. Macht is ook goed. Het gevoel is een beetje laag, maar niet volledig sluimerend zoals bij sommige polys. Na verloop van tijd verbetert het gevoel, terwijl spin en controle consistent blijven. Na 6 uur begint de snaar echter kracht en gevoel te verliezen. Tegen het acht uur treden er harde vibraties op tot eindelijk de snaar dood is. ”5.0 mannelijke all-court speler met Yonex RDS 002 Tour bespannen op 50 pond CP (Tecnifibre X-One Biphase 17)

“Dit is een typische poly met een stijf gevoel en goede controle. Niet aanbevolen voor spelers die de voorkeur geven aan zachte snaren of last hebben van tenniselleboog.

“Deze snaar heeft meer gevoel, aanraking en kracht dan verwacht. Misschien komt dit door de lage spanning. ”4.0 mannelijke serve-and-volley speler met Slazenger Type 2 NX One geregen op 46/44 pond CP (Babolat VS Team Thermogut 17)

“Hoewel deze snaar een geweldige spin heeft, kan het hebben bijgedragen aan enig mild arm ongemak.” 3.5 mannelijke touch-speler met Wilson n4 OS (70 holes) geregen op 58 pond LO (Wilson Sensation 16)

“Hoewel de controle erg goed is, ontbreekt de beet en is het spanningsverlies een beetje extreem. Deze snaar zou beter presteren in een hybride. ”5.0 mannelijke baseliner met zware spin met behulp van Head MicroGEL Extreme Pro gespannen op 54 pond CP (Isospeed Professional 17)

“Goede duurzaamheid en kracht. Het snaarbed raakt te snel los. Ik zou hogere spanningen adviseren, vooral voor grote rackets. Ik geloof niet dat gevormde snaren meer bijten leveren. Ik denk ook dat ze grommets beschadigen en vingers bezeren. ”5.0 mannelijke all-court speler met Head Flexpoint 6 OS geregen op 54 pond LO (Multifilament Nylon / Polyester 16) Bekijk nu onze Solinco tour bite colectie.

“Deze snaar mist comfort en houdt de spanning niet goed vast.” 4.5 mannelijke all-court speler met Wilson Kobra Tour gespannen met 57 pond CP (Wilson Hollow Core 16)

“Deze snaar is te stijf en hard op de arm. In vergelijking met andere polyesters, ontbreekt het aan speelbaarheid. ”4.5 mannelijke all-court speler die Volkl Power Bridge 1 gebruikt, bespannen met 52/50 pond CP (Forten Dynamix 16)

Tourbeet 18
“Bottom line: ik ben dol op deze snaren! Het is moeilijk om een ​​snaar te vinden die deze combinatie van kracht, controle, comfort en gevoel heeft zonder ook enkele negatieve eigenschappen te bezitten. Misschien is het tijd om over te schakelen van natuurlijke darm. ”5.5 mannelijke all-court speler die Head Liquidmetal Radical OS gebruikt, bespannen met 57 pond CP (Babolat VS Touch 16)

“Geweldig hapje! Uitstekende controle! Spelers die slaan met zware spin zullen deze snaar geweldig vinden. ”5,0 mannelijke all-court speler met Wilson BLX Tour bespannen op 63 pond LO (Wilson Hollow Core 16)

“Schrijf me in! Deze snaar zou een geweldige hybride main zijn. Spin is fenomenaal. Schokabsorptie is indrukwekkend. Dit is echt een leuke verrassing voor een poly. ”4.0 mannelijke baseliner met matige draaiing met Head Youtek Prestige Mid bespannen op 57 pond CP (Signum Poly Plasma 16)

“Dit is een uitstekende reeks. De speelbaarheid is niet van tijd af. Onderhoud van veerkracht en spanning blijft stabiel. Dit is niet alleen een nichepoly die is ontworpen voor grote slagmensen. Het heeft genoeg comfort, kracht en aanraking om het een brede aantrekkingskracht te geven. ”4.5 mannelijke all-court speler die Head Radical MicroGEL MP gebruikt, bespannen met 55 pond LO (Babolat Xcel Premium 16)

“Geweldige pocket, geweldige spin en uitstekende controle. Bovengemiddeld comfort voor een poly. ”6.0 baseliner voor heren met zware spin met Prince Graphite EXO3 Graphite (inzetstukken) geregen op 49 pond CP (Prince Tour Blend 16)

“De scherpe rand van deze snaar snijdt echt in de bal. Het lage vermogensniveau zorgt voor een hoge hoofdsnelheid. Grote schommels vinden altijd het veld en impactschokken zijn zeer minimaal. Deze snaar combineert op één of andere manier speelbaarheid, duurzaamheid, comfort en spin in één pakket. ”5.0 mannelijke all-court speler met Babolat Pure Drive Team gespannen met 56 pond LO (Wilson NXT 16)

“Hoewel het een sessie kost om te settelen, is dit een zeer comfortabele snaar. Mijn pezen zijn er dol op! Spelers met controleproblemen let op: gezien het comfortniveau zijn hoge spanningen geen probleem. ”4.0 mannelijke all-court speler met Wilson nSix Two MP geregen met 53 pond CP (Gosen Polylon SP 17)

“Uitstekende allround snaar. Zeer solide gevoel bij grote grondslagen. Geweldige topspin. ”4,0 mannelijke baseliner met zware spin met Wilson Pro Staff 6.0 Original MP geregen op 54 pond CP (Signum Pro Poly Plasma 16) Bekijk nu onze Solinco tour bite colectie.

“Geweldige combinatie van spin, controle en kracht. Ik kan niet wachten om het op de markt te zien. ”4.5 mannelijke all-court speler met Wilson K Pro Team FX gespannen met 55 pond LO (Wilson Hyperlast Spin 19/16)

“Dit is een comfortabel stijve snaar met bovengemiddeld vermogen en uitstekende controle. Harde slagmensen zullen de duurzaamheid waarderen, terwijl minder agressieve spelers zullen genieten van de comfortabele respons. Het gevoel is enigszins gedempt. ”4.5 mannelijke all-court speler die Pro Kennex Kinetic 7g gebruikt, bespannen met 60 pond CP (Prince Lightning XX 16)

“Deze reeks speelt stijf tijdens de eerste sessie. Na het ontspannen speelt het als een droom. De beet is zeer indrukwekkend. ”4.5 mannelijke all-court speler met Wilson BLX Six One Tour gespannen op 60 pond LO (Luxilon Alu Power Rough 16L)

“Deze snaar presteert zeer goed bij lage spanningen. Door het ontbreken van trampoline kan ik met grote precisie grondslagen rijden. De combinatie van spin en kracht uit de basislijn is uitstekend. Mijn serve heeft bovengemiddelde spin en tempo. Dit is een blijvertje. ”5,0 mannelijke baseliner met zware spin met Babolat Aeropro Drive gespannen op 55 pond CP (Babolat Pro Hurricane Tour 17)

“Geweldig gevoel vanaf de allereerste hit. Verrassend goed contact. Gezien de hoge stijfheid zou ik zeker het gebruik van lagere spanningen adviseren. Groot spanningsbehoud en zeer weinig beweging van de snaren. Na 20 uur vertoont de snaar geen tekenen van slijtage. ”3.5 mannelijke touchspeler met Dunlop Airgel 4D 2 Honderd geregen met 56 pond CP (polyester 17)

“Dit speelt bijna identiek aan sommige van de high-end polyesters die tijdens de pro-tour worden getoond. Uitstekende controle en spin, met net genoeg kracht om je tegenstander op de hielen te zetten. ”3.5 mannelijke baseliner met matige spin met Prince O3 Silver geregen op 50 pond CP (Luxilon Original Rough 16)

“Dit is een zeer speelbare poly. Grote kracht, controle en duurzaamheid. ”4,0 mannelijke all-court speler met Wilson nTour gespannen op 50 pond LO (Prince Poly EXP 17)

“Deze snaar heeft een unieke combinatie van comfort, controle en spin. Het wordt beter met de leeftijd. Elke sessie is beter dan de vorige. ”5,5 mannelijke all-court speler met Wilson K Six One Tour gespannen met 55 pond CP (Luxilon Alu Power Rough 16L) Bekijk nu onze Solinco tour bite colectie.

“Dit is een speelbare poly met goede kracht en controle. Het houdt de spanning vrij goed vast. De snaren bewegen niet. De beet en duurzaamheid zijn ook erg indrukwekkend. ”4.5 mannelijke baseliner met zware spin met Babolat Aeropro Drive gespannen op 56 pond CP (Genesis Spin X 16)

“Hoewel polyester niet mijn kopje thee is, geniet ik wel van de speelbaarheid en kracht van deze snaar.” 4.0 mannelijke baseliner met matige spin met Wilson nPro geregen op 53 pond LO (Wilson Sensation 16)

“Deze snaar grijpt echt de bal, waardoor de gebruiker een groter gevoel van controle krijgt.” 4.5 mannelijke all-court speler met Wilson K Blade geregen op 57 pond LO (Luxilon Adrenaline 17)

“Gezien het hoge comfort en vermogen, is de bediening verrassend goed. Het gevoel is indrukwekkend. Het antwoord is soepel en stil, vooral op harde shots. ”5.0 mannelijke serve-and-volley speler met Volkl DNX V1 OS gespannen op 45 pond LO (Gamma Zo Tour 16)

“Dit is een armvriendelijke poly met goede speelbaarheid en spin.” 3.5 mannelijke all-court speler die Pro Kennex Graphite Acclaim gebruikt, gespannen op 60 pond CP (nylon monofilament 16)

“Dit is een zachte en comfortabele poly die wordt geleverd met geweldige pop en zero arm vermoeidheid.” 5,0 mannelijke all-court speler met Dunlop Airgel 5 Hundred Tour gespannen op 54 pond CP (Dunlop Explosive Polyester 17)

“De gevormde constructie verhoogt de beet.” 5,0 mannelijke serve-en-volley speler met Dunlop M Fil 200 Plus gespannen op 54/56 pond CP (Tecnifibre Black Code 18)

“Spin en duurzaamheid zijn uitstekend. De spanning houdt enkele uren vol. ”5,0 mannelijke all-court speler met Wilson BLX Six One (76 holes) geregen op 60 pond LO (Wilson Hollow Core 16)

“Deze snaar smeekt om te worden gebruikt als een hybride hoofd met een natuurlijk darmkruis. De mogelijkheden zijn eindeloos. ”4,0 mannelijke all-court speler met behulp van Head Prestige Classic gespannen op 45 pond LO (Gamma Professional 18) Bekijk nu onze Solinco tour bite colectie.

“Deze snaar maakt vanaf het begin een positieve indruk. Geweldige controle, spin en comfort. Het spanningsverlies is echter een beetje hoog. Misschien moeten degenen met een oversized frame overwegen om vooraf te rekken. ”4.5 mannelijke all-court speler die Prince O3 Hybrid Hornet OS gebruikt, bespannen op 54 pond LO (Nylon Multifilament 18)

“Dit is een geweldige snaar voor grote slagmensen. Goede controle op serveert. Bite is niet zo opmerkelijk als verwacht en aanraking ontbreekt. ”3.5 mannelijke serve-and-volley speler met Wilson Hyper Pro Staff 6.1 Stretch geregen met 55 pond CP (Tecnifibre MultiFeel 16)

“Dit is een gemiddelde polyester met grote duurzaamheid.” 4.0 mannelijke baseliner met zware spin met Dunlop 200G (Muscle Weave) geregen op 65 pond CP (Prince Synthetic Gut w / Duraflex 17)

“Dit is een gemiddelde polyester snaar. De controle en spin zijn voorspelbaar hoog. ”4.0 mannelijke baseliner met zware spin met Head i.X6 OS geregen op 60 pond LO (Tecnifibre X-One Biphase 16)

“Grote hitters zullen de controle en duurzaamheid leuk vinden, maar beginnende spelers hebben misschien meer comfort, aanraking en gevoel nodig.”

“Geweldige spin, spanningsbehoud en kracht. Misschien niet de beste keuze voor spelers met een tenniselleboog. ”4.5 mannelijke all-court speler met Wilson BLX Pro Open gespannen met 62 pond LO (Wilson Sensation 16)

“Goede service. Stijve reactie. Een beetje te veel kracht op grote basislijnslagen. ”4,0 mannelijke all-court speler met Babolat Aeropro Drive Cortex gespannen met 56 pond LO (Gamma TNT2 16)

“Als gebruiker van multifilament nylon is deze snaar een beetje stijver dan ik verkies. De lagere spanning zorgde wel voor een beetje extra vermogen. ”4.5 mannelijke serve-and-volley speler met Prince O3 Hybrid Lite OS gespannen op 60 pond LO (Prince Premier LT 16)

“Dit is een gemiddelde poly. Ik denk dat het beter kan presteren in een hybride, waar de spanning kan worden verhoogd zonder het gevoel op te offeren. ”4.0 mannelijke all-court speler met Pro Kennex Core 1 nr. 10 gespannen op 60 pond CP (Pacific X Force / Gosen OG-Sheep Micro Super 18/17)

“Deze snaar mist de” wow “-factor. De stijve reactie heeft mogelijk bijgedragen aan mijn pijnlijke pols. ”5.0 mannelijke all-court speler die Prince EXO3 White MP gebruikt, gespannen met 57 pond CP (Prince Premier LT)

“Geweldige actie op serveert. Fatsoenlijke kracht vanaf de basislijn. Speelbaarheid op langzamere slagen en volleys ontbreekt. ”4.0 mannelijke all-court speler met Head CrossBow 8 bespannen op 57 pond LO (Prince Lightning XX 16)

“Ik zou aanraden om deze snaar te gebruiken voor het lichtnet in een hybride. De duurzaamheid is indrukwekkend, maar de speelbaarheid en het gevoel zijn aan de lage kant. ”4.5 mannelijke all-court speler met Wilson n5 geregen op 60 pond LO (Wilson NXT 16) Bekijk nu onze Solinco tour bite colectie.

“Het verlagen van de spanning met 7-12% is een goed idee. Dit is een stijve snaar met een ongelooflijke spin. Comfort en kracht ontbreken. ”5,5 mannelijke serve-en-volley speler met Wilson BLX Six One (68 gaten) geregen op 53 pond LO (Wilson NXT 80)

“Voldoende kracht en controle bij slagen en grondslagen. Geweldig spinpotentieel. Het gevoel en het comfortniveau laten te wensen over. Bekijk nu onze Solinco tour bite colectie.

Share this post

Comment (1)

  • Solinco tour bite 200m Reply

    […] Solinco Tour Bite is een stevige poly voor spelers die op zoek zijn naar controle en spin. Als u moeite heeft om uw eigen tempo te genereren of lijdt aan een vorm van elleboog / pols, is dit niet de snaar voor u. Maar als je een gevorderde speler bent die graag hard slingert maar toch goede controle behoudt, is de Solinco Tour Bite een van de beste snaren op de markt. Ga nu naar de Solinco tour bite collectie […]

    januari 17, 2020 at 2:39 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Call Now ButtonNeem nu contact met ons op